Consultația medicului terapeut

Ați simțit o ușoară stare de rău, disconfort în organism și nu vă puteți explica motivul? 
Nu amânați- trebuie să vedeți un medic generalist pentru o consultație. Până la urmă, durerea poate fi primul semn de avertizare, un simptom al multor boli care, neobservate la timp, pot avea consecințe de amploare.

Medicul generalist oferă consultații privind bolile generale. Acestea pot fi:

  • boli ale aparatului respirator, precum patologii acute și cronice ale nazofaringelui, bronhiilor și plămânilor;
  • boli ale organelor digestive;
  • boli ale sistemului cardiovascular;
  • boli metabolice;
  • stare generală de rău a rinichilor și a tractului urinar;
  • probleme ale oaselor și articulațiilor și multe altele.

În timpul consultației, în baza acuzelor pacientului, terapeutul întocmește un plan de examinare, recomandă metode instrumentale de diagnostic și prescrie teste pentru un diagnostic precis. Dacă este necesar, face referință pentru consultație la un specialist de profil îngust. Terapeutul decide dacă este nevoie de un cardiolog într-o situație anumită sau dacă ar trebui să intervină un endocrinolog, sau poate pacientul are nevoie de ședințe de masaj terapeutic.

După ce primește rezultatele testărilor și analizelor, acesta elaborează un plan de tratament cuprinzător, individual pentru pacient. Terapeutul se ocupă și de rezolvarea problemelor de diagnostic primar, prevenire și tratare a bolilor respiratorii virale acute.

La primele semne de probleme în organism, programați-vă la consultația unui medic generalist de la clinica Neuromed Sf.Luca online sau apelând la ☎ +373 69 235 015! Misiunea noastră este să ajutăm oamenii!

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.