Consultația ortoped-traumatologului

Aveţi probleme cu articulaţiile? Durere cauzată de traume? Stres și stinghereală în mișcări? – Despre toate acestea puteți spune la o consultație cu medicul ortoped-traumatolog la clinica Neuromed Sf. Luca din Chișinău.

Un specialist experimentat şi cu multe calificări în acest domeniu va analiza situația din momentul în care apar primele simptome, va da recomandări pentru examinări suplimentare, inclusiv imagistica prin rezonanţa magnetică RMN, USG; va stabili diagnosticul și va selecta cea mai eficientă și optimă metodă pentru soluționarea imediată a problemei. Printre procedurile efectuate de medicul traumatolog al clinicii, sunt utilizate pe scară largă blocajele para-articulare, îndepărtarea lichidului din articulații, terapia cu plasmă și alte tehnici. În mâinile de încredere ale traumatologului ortoped, organismul dumneavoastră îşi va recupera capacităţile de altă dată.

Faceți o programare la Centrul de Neurologie și Reabilitare NeuromedSf. Luca și efectul benefic îl veţi simți imediat.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.