Plasmoterapie

Libertatea în mișcare asigură plinătatea vieții umane!
La Centrul de neurologie și reabilitare Neuromed Sf.Luca din Chișinău, sarcina noastră din prim plan este de a reveni la un ritm sănătos al aparatului locomotor. Pentru aceasta sunt practicate toate metodele aplicate cu succes în clinică: kinetoterapie, osteopatie, acupunctură, fizioterapie, injecții și perfuzii. Împreună cu acestea, procedurile injectabile de plasmoterapie sau ortoplasmă sunt efectuate în mod eficient.
Plasmolifting-ul sau PRP-terapia este utilizată în estetica feței și a corpului. Cu toate acestea, ea a obținut un succes încântător în medicină în tratamentul artritei, artrozei, osteocondrozei, adică tot ceea ce include tulburarea funcției motorii a articulațiilor.
Esența acestei metode medicale este că plasma proprie a pacientului, îmbogățită cu trombocite obținute cu ajutorul echipamentelor speciale într-o centrifugă, este injectată în articulație sau regiunea periarticulară. O astfel de procedură nu provoacă reacție alergică, respingere sau consecințe nedorite, deoarece sunt implicate resursele biologice ale persoanei însăși.
Factorii de creștere prezenți în trombocite determină țesuturile să se repare și generează un efect antiinflamator puternic.
Ortoplasma asigură rezultate sporite de vindecare în ortopedie în cazul unor leziuni traumatice.

Programați-vă pentru o consultație la un medic traumatolog ortoped de la clinica Neuromed Sf.Luca și obțineți un spectru complet de servicii medicale pentru a scăpa de durere. Procedurile sunt efectuate de către un specialist de categorie superioară in domeniul medicinei injectabile.
Conform recenziilor pacienților recunoscători ai clinicii,

  • dispare durerea din articulația genunchiului, umărului, mâinii și gleznei (articulația piciorului);
  • se reduce inflamația;
  • are loc regenerarea suprafetei articulare a oaselor, cartilajului si este stimulată eliberarea lichidului sinovial în cavitatea articulară.

Per total, starea generală a corpului și bunăstarea emoțională sunt ameliorate semnificativ. Și un bonus la aceasta este întinerirea și revitalizarea pielii.
Adăugăm că plasmoterapia este și o metodă modernă de tratament contra căderii părului.

Afecțiunele tratate
Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.