Miostimulare

Activitatea fizică insuficientă este flagelul multor locuitori ai orașelor moderne. Puțini oameni înțeleg că, în timp, aceasta devine cauza sănătății deteriorate, a înrăutățirii stării pielii și a dezvoltării «bolilor secolului». Nu vom scrie despre «poveștile de groază» în care se transformă toate acestea. Vrem să vă bucurăm că miostimularea corpului și a feței ajută la prevenirea tuturor consecințelor lipsei de activitate fizică. Miostimularea este utilizată eficient în lupta contra excesului de greutate și a celulitei, cu mușchi și piele ptozate, ca remediu împotriva semnelor de îmbătrânire.
La clinica Neuromed Sf.Luca, mioneurostimularea electrică este prescrisă pentru astfel de indicații precum:

  • recuperare post-traumatică;
  • în edemul țesuturilor din hipodinamie;
  • în afectarea structurilor musculo-scheletice;
  • afecțiuni ale sistemului nervos periferic și central;
  • tulburări circulatorii, tonus vascular slab;
  • paralizia anumitor părți ale corpului etc.

Un dispozitiv special produce efectul microcurenților de frecvență joasă asupra țesutului muscular, forțându-l să se contracte, se formează un impuls artificial pentru a efectua tensiunea musculară și drept urmare, circulația sângelui este repornită, drenajul limfatic este activat și sistemul este saturat cu oxigen care dă viață. Medicul poate acționa atât asupra întregului organism în ansamblu, cât și local asupra părților individuale ale corpului.
Pacienții sunt supuși unui tip de «educație fizică leneșă pentru îmbunătățirea sănătății» în condiții confortabile, sub supravegherea unui specialist cu experiență din cadrul Neuromed, deoarece doar o abordare profesională garantează un rezultat deplin al miostimularii. Această procedură necostisitoare și sigură combină perfect ameliorarea durerii și întinerirea în drumul către sănătate și frumusețe.
Vă puteți programa pentru o consultație la un neurolog și la ședințe de terapie prin curenți online pe neuromed.md

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.