Injectii, perfuzii

Kinetoterapie, drenaj presolimfatic, fiziproceduri, miostimulare – acestea și alte metode din medicina preventivă și clinică, precum și într-un domeniu al cosmetologiei precum estetica corporală, care vizează ameliorarea durerii și regenerarea organismului și pielii, de fapt nu sunt dureroase și nu necesită intervenție prin injecție. Dar în situațiile în care natura sindromului dolor al pacientului nu permite utilizarea vreuneia dintre metodele de tratament de mai sus, medicul clinicii Neuromed Sf.Luca va prescrie tratament prin injecții sau perfuzii – tratament cu infuzie intravenoasă prin picurarea soluțiilor medicamentoase.
Terapia prin injecții îndeplinește aceleasi efecte ca și blocadele paravertebrale și periarticulare, doar că spectrul de acțiune a acesteia este mult mai extins. În astfel de cazuri, medicamentul este injectat chiar în epicentrul durerii și o oprește rapid. Acest lucru ameliorează inflamația, spasmul muscular și edemul; țesuturile primesc aportul de oxigen și substanțe nutritive; se restabilește mobilitatea și performanța generală a organismului.
Indicatii:

  • osteocondroză, artroză, artrită;
  • boli nevrotice;
  • dureri de cap;
  • sindrom dolor acut
  • și multe alte tulburări care deranjează o viață deplină.

Perfuziile sau terapia prin perfuzie sunt picurări intravenoase de soluții medicamentoase care livrează medicamentele direct în sânge. Sângele, la rândul său, le transportă la sursa durerii. Un proces bine coordonat de livrare a medicamentelor prescrise de către un medic în conformitate cu datele individuale este efectuat sub supravegherea strictă a personalului medical calificat.
La Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed Sf.Luca, se știe cum se face față durerii eficient și rapid. Se folosesc doar ace și sisteme de perfuzie de unică folosință, medicamentele sunt certificate conform standardelor internaționale și sunt selectate în conformitate cu indicațiile specifice stării pacientului, istoricului trecut și prezent al afecțiunilor sale și luând în considerare posibilele complicații.

Este cu adevărat important pentru noi ca oamenii sănătoși și fericiți să părăsească clinica noastră. Și vă așteptăm data viitoare ca să mențineți un tonus general sănătos și să efectuați proceduri profilactice. De exemplu, vă invităm să vă programați la ședințe de acupunctură la un acupuncturist cu experiență sau să urmați un curs de kinetoterapie. Vizitatorilor noștri fideli le oferim bonusuri plăcute.

Afecțiunele tratate
Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.