Anxietate, stări depresive

Casa, familia, copiii, serviciul, mediul social – toate acestea formează cercul vieții unei persoane. Fundalul emoțional provoacă nu doar reacții pozitive, dar adesea provoacă și stres. Principalele consecințe ale stresului sunt neliniștea constantă, oboseala, iritabilitatea, sentimentele de singurătate, scăderea capacității de decizie, pierderea atenției, tulburările de somn, precum și manifestările fizice precum creșterea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, migrene, amețeli și tulburări digestive.
Starea de anxietate generată de stres se poate transforma în frustrare atunci când emoțiile scapă de sub control, apare frica și atacurile de panică – flagelul timpurilor noastre. Anxietatea este posibilă în toate grupele de vârstă.
Când este vorba de depresie, trebuie să înțelegem că aceste condiții se manifestă prin intensitate, durată și impact puternic asupra calității vieții cotidiene, atât în ​​sfera profesională, cât și acasă. Lăsată fără atenție și cu speranța că «poate va dispărea», depresia are un efect dăunător asupra sănătății fizice și mentale. De sinestătător nu dispare. Acest lucru necesită intervenție medicală calificată.
Este minunat că oamenii nu se mai rușinează să vorbească despre problemele lor și apelează la Centrul de neurologie și reabilitare Neuromed Sf.Luca pentru ajutor.
De rând cu și/sau în combinație cu tratamentele psihoterapeutice și medicamentoase, știm să ajutăm în provocarea de a face față depresiei și anxietății: tehnica de relaxare corporală – masaj – poate duce la echilibru emoțional și stare de calm în câteva ședințe. Un aflux de poftă de viață asigură acupunctura – o ședința de acupunctură pe săptămână poate neutraliza simptomele depresiei în doar trei luni. Acestea nu sunt singurele metode de tratament: în cadrul consultației, neurologul clinicii «studiază» pacientul într-un mod subtil psihologic, ajungând la tabloul clinic al problemei și astfel prescrie un program de tratament combinat în funcție de gravitatea situației.
De la noi se pleacă îndrăgostit de viață!

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.