Blocade paravertebrale și periarticulare

Criteriul determinant pentru o viață fericită a fost și rămâne a fi sănătatea. La apariția unor senzații dureroase neplăcute, a căror cauză oamenii nu ți-o pot explica singuri, se alătură panica, frica și căutarea convulsivă a metodei de scăpare.
Una dintre cele mai eficiente metode de a elimina durerea este numită astăzi de către medici blocade – paravertebrale și periarticulare. Acestea sunt tehnici minim invazive pentru neutralizarea rapidă și sigură a durerii. Tehnica blocadei are un avantaj uriaș în efectul terapeutic: invazia locală, spre deosebire de administrarea orală sau intramusculară a medicamentelor, nimerește direct în țintă în caz de osteocondroză, sciatică, nevralgie, hernie intervertebrală și alte indicații. Doar un specialist licențiat poate prescrie acest tratament și poate efectua astfel de proceduri.
Injecțiile paravertebrale reprezintă o reducere sau o ameliorare completă a intensității simptomelor dureroase de la nivelul coloanei vertebrale.
Blocada periarticulară, în termeni simpli, este o injectare periarticulară a medicamentelor intradermic sau direct într-o articulație bolnavă.
Ambele tipuri de blocade au un efect analgezic și terapeutic puternic și de lungă durată. Procedurile implică utilizarea anesteziei locale și, prin urmare, nu provoacă disconfort – injecția principală își începe acțiunea ușor și imperceptibil pentru pacient. Cu atât mai mult, odată ce manipulările sunt efectuate de către un medic experimentat din cadrul clinicii Neuromed. Programați-vă la clinica Neuromed Sf.Luca pentru a obține informații depline și a nu lăsați boala să vă stăpânească.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.