Recenzii

Cristian Laur
Cristian Laur 2022-12-12
Buna seara! Am vrut sa va spun ca am ramas placut impresionat de edocrinologul Dvs. Fustei Eugenia, de 7 ani nu am avut o consultatie mai explicita ca la doamna doctor, chiar daca este destul de tinara. Abia azi am inceput sa vad lumina in capatul tunelului. Multumesc mult!!!
Bulicanu Vera
Bulicanu Vera 2022-11-03
Aceşti, oameni minunați sunt foarte talentați in profesia lor, muncesc zi de zi pentru sănătatea și binele nostru! Felicitari din tot sufletul!
Margareta Cheptănari
Margareta Cheptănari 2022-11-02
Eu nu credeam sa voi scapa de problemele care le aveam la sănătate. Dar slava Domnului, cu ajutorul Dvs stau bine pe picioare.
Natalia Natalia
Natalia Natalia 2022-10-20
FOARTE MULT AU FĂCUT SI FAC SI PENTRU MINE , LE SINT MULTUMITA DE CUM SINT PRIMITA , TIMPUL CE IL PETREC ACOLO MA DUC CU SUFLETUL CA MA ATRAGE SA STAU ACOLO . DATORITA D. ALIONA SI D. IGOR MERG ,MA SIMT BINE CUM AM POSIBILITATEA MA DUC LA EI. VA MULȚUMESC DIN DIN SUFLET.
Nina Melniciuc
Nina Melniciuc 2022-10-20
Multă atenție, omenie dătuire și dragoste de meserie am găsit în acesta echipă de oameni de la clinica Sf. Luca. Vă mulțumim pentru căldura și grijă cu care ne ajutat să facem mai bine, să ne recapătăm zîmbetul ăi bucurie de viață.
Parascovia Caradjov
Parascovia Caradjov 2022-09-20
Recomand. Sunt foarte buni specialiști. Eu am făcut tratament la ei, sunt foarte mulțumită.
Rodica Midari
Rodica Midari 2022-08-13
Vreau sa multumesc si sa recomand clinica si specialistii clinicii Neuromed Sf. Luca, in special Doctorii Igor si Aliona Scobioala, cat si kinetoterapeutul Artiom. Tratamentul insotit de buna dispozitie si omenie da cele mai bune rezultate.
Svetlana Goreacii
Svetlana Goreacii 2022-06-30
Recomand. Lucrează o echipa foarte puternica rezultatele se văd după câteva zile.
Agnesa Pozdirca
Agnesa Pozdirca 2022-05-12
Sînt foarte mulțumită de serviciile prestate de această clinică! Medici profesioniști, abordarea individuală a fiecărui pacient în parte, atmosferă plăcută care tratează împreună cu corpul și sufletul!❤️
Viorica Macovei
Viorica Macovei 2022-02-19
Eu si tatal meu am ramas foarte multumiti de serviciile medicale de care am beneficiat la aceasta clinica. Medicii sunt foarte competenti, serviciile profesioniste si individuale, atitudinea fata de pacienti este binevoitoare si responsabila. Recomand cu incredere tuturor care au nevoie de tratament medical si reabilitare! Multumiri deosebite dlui Igor Scobioala, dnei Aliona Scobioala si kinetoterapeutilor. Va doresc succese si rezultate frumoase!

Satisfacția profesională, este cel mai de preț sentiment, pe care îl poate simți un medic.
Atunci, când oameni pleacă de la noi cu zâmbetul pe buze și cuvinte de mulțumire, atunci și noi, doctorii suntem fericiți ș împliniți.
Noi tratăm și avem rezultate excelente!
Dovada sunt pacienții noștri, care își încred în mâinile noastre ce au mai scump – sănătatea lor.