Hernii de disc

Hernia de disc poate și trebuie tratată! Acest lucru este demonstrat de experiența pozitivă a echipei din cadrul clinicii Neuromed Sf.Luca: un program de tratament extins, minuțios gândit de mulți ani, ajută pacienții să revină la o viață activă fără durere.
Hernia de disc este o afecțiune neurologică care afectează sistemul nostru musculo-scheletic. Oasele coloanei vertebrale umane sunt interconectate prin 23 de discuri. Când discul este sănătos, el acționează ca un amortizor, menținând coloana vertebrală în poziție verticală, oferind mobilitate în mișcare și protejând-o de stres. Dar dacă discul degradează din cauza îmbătrânirii sau a traumatismelor, membrana fibroasă – partea exterioară a discului – se rupe, formând o hernie de disc.
Scopul tratamentului unei hernia de disc este ameliorarea durerii și stoparea progresării bolii. În astfel de cazuri, specialistii de la Neuromed Sf.Luca pun pe prim plan kinetoterapia si fizioterapia, blocadele paravertebrale cu substanțe antiinflamatoare sau miorelaxante. Se practică cu succes în tratamentul herniei acupunctura și masajul. Toate procedurile sunt efectuate la cel mai înalt nivel profesional cu respectarea tuturor regulilor și normelor de etică medicală. Și după doar două proceduri, pacienții nu mai experimentează durerea cu care au ajuns la medic și, după un curs complet de tratament, revin la activitatea lor socială obișnuită.
Doar în situații extrem de dificile, la consultația primară și diagnostic inițial un medic neurolog poate recomanda intervenția chirurgicală într-o instituție medicală de specialitate.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.