Traume

Nimeni nu este ferit de traumatisme, care pot avea repercusiuni grave, deși la început multora li se pare că «se vor întrema în curând fără urmări». Traumatismele de orice fel au consecințe fizice și nevrotice de amploare. Poate să apară brusc o durere neclară, tensiune în mușchi, rigiditate în articulații. Trezirea din somn dimineața devine dureroasă. În acest caz, aveți nevoie de un traumatolog ortoped. Pentru a nu pierde timp, trebuie să vă înscrieți imediat online la neuromed.md sau să formați numărul de înregistrare al Centrului medical Neuromed Sf. Luca din Chișinău.
Un medic traumatolog ortoped de cea mai înaltă categorie cu experiență practică unică în acest domeniu efectuează un consult, stabilește diagnoza și selectează cea mai eficientă și optimă metodă soluționare individuală a problemei atât pentru ameliorarea durerii ca atare, cât și pentru realizarea unui complex de măsuri medicale de reabilitare post-traumatică.
Pentru a elimina sindromul de durere, medicul traumatolog face injecții intra-articulare ca să calmeze durerea, efectuează proceduri de terapie cu plasmă și de eliminare a lichidului din articulații.
În perioada postoperatorie, în funcție de problema pacientului, medicul prescrie o gamă largă de proceduri, orientate spre restabilirea circulației sanguine, normalizarea contracțiilor musculare și revenirea la activitatea fizică. În strânsă colaborare profesională cu întreaga echipă de specialiști a Centrului Neuromed Sf. Luca, se țin cursuri de kinetoterapie, se practică manipulări osteopatice, fizioproceduri sau acupunctură. Durerea nu are nici o șansă. Principalul factor pentru o recuperare completă este grija și atenția sporită a medicilor față de fiecare pacient pe întreaga perioadă de reabilitare.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.