Acneea

Acneea – o afecțiune dermatologică a pielii care apare din multiple motive și nu este ușor de tratat. Iată de ce, atunci când persoanele cu această problemă se adresează la Centrul medical de neurologie și reabilitare Neuromed Sf.Luca, acestea trebuie să efectueze anumite teste, cu ajutorul cărora un medic dermatolog poate distinge acneea de alte posibile afecțiuni. O examinare complexă poate include, de asemenea, o consultație a endocrinologului și o ultrasonografie a organelor reproductive pentru a stabili un diagnostic exact și a întocmi în mod corect un plan de tratament. Frecvent și un neurolog este implicat în rezolvarea acestor problemele, deoarece afecțiunea duce și la un dezechilibru psiho-emoțional, stres, iar scăderea încrederii în sine nu face decât să înrăutățească starea și implicit favorizează progresarea bolii.
Vestea bună – la Neuromed Sf.Luca acneea este tratată cu succes în toate formele sale. Tratamentul începe în mod tradițional cu utilizarea produselor dermato-cosmetice pentru curățare facială, care sunt adaptate tipului de piele. Un dermatolog poate deschide și drena focarele de acnee.
Ulterior, poate să urmeze procedura de curățare a feței și/sau peelingurile chimice, care sunt soluții foarte eficiente. Pentru eliminarea cicatricilor post-acneice și netezirea pielii se efectuează microneedling cu aparatul Dermapen, peeling profund și mezoterapie. Toate metodele au fost testate și utilizate cu succes de-a lungul multor ani de către specialiști medicali autorizați în domeniul lor. Tratamentul acneei la Neuromed Sf.Luca răspunde mereu nevoilor specific ale fiecărui pacient individual și este discutat cu acesta la fiecare etapă.
Doar astfel ajungem la rezultate mari și impecabile.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.