Durere în articulații

Durerea în articulații este percepută în mod tradițional drept o boală legată de vârstă, dar, după cum arată practica, apare adesea la o vârstă fragedă, ca urmare a traumatismelor, din cauza predispoziției genetice, excesului de greutate, deformării patologice a articulațiilor și, de asemenea, depinde de profesia, modul de viață al unei persoane și mulți alți factori. Apariția durerii în articulații agravează starea psiho-emoțională și, evident, spulberă planurile de viitor.
De îndată ce simțiți o durere în zona articulațiilor, care nu dispare timp de câteva zile, și în special dacă în focar apare roșeață, edem, durere la atingere, programați-vă imediat pentru consultația unui ortoped- traumatolog.
După un examen clinic amănunțit, familiarizarea cu istoricul medical al pacientului, analiza investigațiilor imagistice – cu raze X sau cu ultrasunete mai detaliat, care ajută la diagnosticarea artrozei sau a altor boli ale scheletului și articulațiilor, se întocmește un program individual de tratament.
La Neuromed Sf.Luca, un specialist calificat cu o bogată experiență de lucru efectuează ședințe de kinetoterapie pentru a menține sănătatea articulațiilor mobile și a preveni deformarea sau atrofia musculară. Acest lucru reduce semnificativ gradul de durere. Pentru a obține cel mai înalt nivel de succes în tratament, medicii Centrului folosesc o strategie complexă: de exemplu, kinetoterapia este însoțită de proceduri de fizioterapie precum ultrafonoforeza sau electroforeza, drenajul presolimfatic, care ajută și la ameliorarea durerilor articulare.
În doar două proceduri scurte, metoda dovedită sigură și foarte eficientă de plasmoterapie ameliorează durerea din articulațiile genunchiului, umărului și cotului. 95% de succes – sigur și îndelungat.
Pentru ameliorarea durerii acute se efectuează si blocada paraarticulară. La clinica de pe strada Florești, 16, se face totul pentru a reporni procesele vitale ale sistemului musculo-scheletic al pacientului, pentru a reveni la ritmul obișnuit de viață, la familie, la muncă. Suntem înarmați cu instrumente puternice împotriva durerii!
Totodată, este important să urmați toate recomandările post-procedurale ale medicilor și să țineți minte că kinetoterapia nu este doar o metodă de tratament, ci și o profilaxie inteligentă a multor afecțiuni ale corpului. Cu cât mai devreme vă adresați, cu atât rezultatul este mai bun.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.