Dermatite

Există o clasificare extinsă a dermatitelor apărute din diverse cauze și cauzate de mulți agenți patogeni. Această maladie afectează în mod egal atât adulții, cât și copiii. Dermatita atopică este cea mai frecventă boală cronică la copii, ce apare din cauza factorilor genetici, imuni și de mediu. Sunt afectate fața, întregul corp, precum și scalpul. Un tablou mai mult sau mai puțin general al manifestărilor tuturor dermatitelor – erupție cutanată, eritemul pielii, mâncărime, vezicule mici, descuamare, senzație de arsură, posibil cu edeme. Cu toate acestea, profesioniștii de la Centrul de neurologie și reabilitare Neuromed Sf.Luca susțin în mod echivoc că dermatita se tratează cu succes. Este necesar să faceți o programare la un dermatovenerolog de categorie superioară din cadrul clinicii, iar din acel moment începe drumul spre recuperare.
Uneori nu este ușor să se determine originea simptomelor, dar în baza unei examinări detaliate a pielii pacientului, a unei anamneze corecte, a studiului istoricului medical al pacientului și familiei sale, este prescris un tratament competent și echilibrat, cu o viziune de lungă durată pentru perioada de reabilitare după toate procedurile și recomandările medicului curant privind somnul, activitatea, alimentația corectă. În timpul consultației, veți primi informații depline despre cauzele afecțiunii și metodele de tratament propuse.
În cazul micilor pacienți, este necesară consultația unui neuropediatru, deoarece factorii psihosomatici contribuie adesea la apariția dermatitei.
Specialiștii noștri sunt deschiși și sinceri cu pacienții lor și își iubesc foarte mult specialitatea pentru bucuria de a întoarce oamenii la o viață frumoasă și de calitate, fără prurit, fără cicatrici.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.