Electrocoagulare

Vreți să scăpați de papiloame sau veruci nedorite?
Metoda de electrocoagulare este o procedură sigură și eficientă pentru îndepărtarea acestor leziuni ale pielii. Ce este metoda de electrocoagulare? 
Totul este foarte simplu: electrocoagularea – îndepărtarea papiloamelor și verucilor cu curent electric de înaltă frecvență. Această metodă permite o acțiune țintită asupra leziunilor pielii, prevenind în același timp sângerarea și minimizând riscul de infecție. 

Electrocoagularea are o serie de avantaje față de alte metode cunoscute de a îndepărta formațiunile nedorite de pe piele:
  • îndepărtarea eficientă, fiabilă și rapidă a papiloamelor și nevilor;
  • efectuată în condiții specializate de către un medic dermatolog folosind anestezie locală în siguranță și fără durere;
  • lasă urme minime pe piele, ceea ce face ca această metodă să fie preferată pentru îndepărtarea formațiunilor neplăcute din punct de vedere cosmetic;
  • vă permite nu doar să scăpați de un defect estetic al pielii, dar și să distrugeți virusul papiloma;
  • previne reapariția verucilor și răspândirea lor eventuală pe tot corpul.
Datorită acestei proceduri, puteți scăpa de toate tipurile de tumori benigne (non-canceroase) ale pielii. Și este important să reținem că consultația în timp util a unui medic și diagnosticul dermatoscopic al bolii vor preveni degenerarea nevului într-o tumoare malignă!

Pacienții cărora li s-au îndepărtat papiloame cel puțin o dată folosind electrocoagularea la Neuromed Sf. Luca din Chișinău au doar recenzii pozitive. Acest lucru se explică prin profesionalismul personalului medical, viteza efectuării procedurii, absența durerii, precum și măsurile minime de îngrijire, ușurința în vindecarea rănilor și absența cicatricilor.
 
Programați-vă pentru îndepărtarea papiloamelor și a verucilor prin electrocoagulare. Un medic dermatolog cu experiență va efectua o consultație și procedura dată la un timp convenabil pentru dumneavoastră și într-un mediu confortabil.
Afecțiunele tratate
Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.