Suntem alaturi! 
Centrul Neuromed Sf. Luca – instituție medicală cu profil neurologic și de reabilitare.

"NU DUNA!" este motto-ul echipei Centrului medical Neuromed Sf. Luca, care combină eficient metodele clasice și alternative de tratament în reabilitarea cu succes. Combinarea reușită a metodelor tradiționale și a celor alternative asigură recuperarea de durată și restabilirea activităţii pacienților. Aceste sarcini le rezolvăm, de exemplu, prin metodele de acupunctură, kinetoterapie, osteopatie.

Experiența practică productivă a specialiștilor Centrului nostru arată că o abordare integrată a soluționării problemelor de sănătate oferă cele mai bune rezultate pe termen lung cu riscuri minime de efecte secundare.

Cunoştinţele acumulate, formarea şi perfecţionarea continuă, participarea la congrese internaționale și naționale, dragostea noastră pentru profesie și empatia față de pacienți – toate se fac în beneficiul oamenilor. Cu fiecare zi devenim tot mai buni!

Misiunea noastră este să promovăm un stil de viață sănătos. Specialiștii calificați în domeniile de profil ale serviciilor medicale nu doar diagnostichează și prescriu tratamentul necesar, dar și, de regulă, explică necesitatea unei alimentații corecte, respectării regimului de muncă și odihnă și activității fizice, care toate împreună au puterea de a vindeca. 

La noi veţi beneficia de o atmosferă plăcută, relaxantă și o atitudine empatică din partea întregului personal.
Suntem ferm convinşi că recuperarea începe atunci când o persoană vrea să fie vindecată și are încredere în medicul său. Prin urmare, starea psihoemoțională a pacientului este extrem de importantă pentru noi. 
Cea mai mare bucurie și răsplată este să vedem că oamenii care au venit la clinică cu durere, depresie, stres pleacă cu sentimentul de recunoştinţă, sănătoși și cu zâmbetul de fericire pe buze. Și știm că numai împreună putem parcurge această cale ușor, cu încredere și rezultate.