Dureri de spate

Durerile de spate pot ascunde multe cauze, de la ocazionale până la grave, care semnalează boli ascunse. Localizarea durerii de spate este unul dintre principalii indicatori ai cauzei. Durerea poate apărea în partea superioară a spatelui sau în partea inferioară a spatelui, radiind în picior și în fese. Unele dureri de spate pot fi legate de alte senzaţii de dureri sau amorțeli în alte părți ale corpului, de la migrene până la dureri în umeri și brațe. Principalul indicator al cauzei durerii este durata și intensitatea acesteia. Durerea de spate care apare brusc este considerată durere acută și poate fi cauzată de o traumă de orice fel, cădere, ridicarea greutăților sau mișcări bruște neaşteptate. Dacă durează mai mult de trei luni, este considerată cronică, poate fi un simptom comun al unui număr mare de boli și necesită investigaţii pentru a stabili diagnoza.
Centrul medical Neuromed Sf. Luca realizează o gamă completă de măsuri pentru diagnosticarea sursei durerii de spate – de la o consultație la neurolog, în cadrul căreia se colectează anamneză pe baza acuzelor pacientului, până la recomandarea unor investigaţii detaliate: analize, RMN, diagnostic cu ultrasunete. Numai după colectarea tuturor datelor bolii este prescris tratamentul adecvat.
În acest sens, clinica Neuromed Sf. Luca a înregistrat succese considerabile la capitolul vindecarea durerilor de spate prin aplicarea a astfel de metode, precum kinetoterapie și osteopatie. Fizioterapeutul calificat, în cadrul programului de reabilitare, supraveghează pacientul din primele ore până la recuperarea completă. Și de fiecare dată medicii Centrului Neuromed sunt răsplătiți cu zâmbete recunoscătoare de către pacienți fericiți și sănătoși.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.