Consultația neuropediatrului

Medicul neuropediatru tratează majoritatea bolilor legate de creier sau sistemul nervos, consultând, în primul rând, cu copiii și adolescenții – de la naştere până la vârsta de 18 ani.

În cadrul consultației, neuropediatrul întreabă în detaliu, mai întâi de toate, părinţii şi/sau tutorele despre istoricul şi evoluția bolii. Copilul va fi examinat folosind mai multe metode: antropometrie (măsurarea circumferinței capului), echilibru, abilităţi motricitate și coordonare; determinarea gradului de dezvoltare mentală și psihică cu ajutorul diverselor întrebări adresate micului pacient. O abordare psihologică subtilă faţă de copii permite neuropediatrului să evalueze cu exactitate situația, să prescrie investigaţiile suplimentare necesare și metodele adecvate de terapie.

Cu cât mai devreme, cu atât mai bine! Programaţi-vă copilul pentru o consultație la neuropediatru la Centrul de neurologie și reabilitare Neuromed Sf. Luca și vă vom ajuta cu plăcere!

Afecțiunele tratate
Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.