Dureri de cap

Durerea de cap nu este un produs al a imaginației, ci o problemă reală atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cauzele apariției cefaleei sunt foarte diferite.
Uneori, durerea de cap poate semnala debutul unei boli sau complicații grave. Prin urmare, dacă durerea a încetat să mai fie ocazională, este necesar să consultați neurologul (în cazul copiilor, neuropediatrul) sau neurochirurgul în cazul unor leziuni cerebrale traumatice. Este prescrisă metodă de investigaţie pentru a determina cauza durerii de cap. Apoi se elaborează un plan individual de tratament.
Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed Sf. Luca folosește cu succes terapiile de masaj, osteopatie și acupunctură pentru a atenua și a elimina definitiv cefaleea.
Durerile de cap însoțite de amețeli și greață, tensiunea musculară în partea din spate a capului și a gâtului, durerile de cap la mamele însărcinate și care alăptează sunt tratate cu succes de medicii specialiști cu experiență. Orice problemă trebuie soluţionată imediat: credeţi-ne, durerea de cap poate fi eliminată – o spun cu recunoştinţă pacienţii noştri.
Pe lângă programul de tratament principal, specialiștii Centrului Medical Neuromed Sf. Luca vor oferi sfaturi profesionale în privința menținerii sănătăţii. Astfel, scăpaţi nu numai de durere, ci și de factorii care o provoacă.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.