Consultația neurologului

Prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic, dereglările sistemului musculo-scheletic care afectează funcționarea sistemului nervos central, durerile de cap insuportabile, adesea însoțite de vertij și vărsături reprezintă domeniul de activitate al neurologului. 

După cum arată practica, aceste boli afectează tot mai mult generaţiile tinere, astfel încât la Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed Sf. Luca astăzi se adresează nu doar bătrânii, ci și tinerii și mamele cu bebeluși.
La prima vizită, specialistul află acuzele pacientului, se familiarizează cu istoricul medical, efectuează o examinare detaliată a reflexelor, activităţii musculare, sensibilităţii și a tot ce ține de sistemul nervos vegetativ. Pe baza studiului, medicul dă instrucțiuni pentru testele necesare, inclusiv USG în unele cazuri, și prescrie tratamentul corespunzător. 

Medicii-specialişti ai clinicii Neuromed au acumulat o mare experienţă pozitivă în tratamentul unor astfel de boli. Rezultatul garantat este credo-ul nostru! Masajul, osteopatia, acupunctura sunt instrumentele noastre eficiente.
Nu lăsați boala să vă stăpânească viața – faceți o programare la neurolog online sau la ☎ +373 69 235 015!

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.