Fizioterapie

Contactând Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed Sf. Luca din Chișinău, veți primi un complex eficient de proceduri fizioterapeutice. Fizioterapia este o tehnică, care folosește influența factorilor fizici, precum masajul, anumite exerciții, căldura, electricitatea, împachetările, lumina în tratarea unei serii de afecțiuni ale corpului uman și restabilirea funcțiilor musculo-scheletice. E adevărat că nu este un panaceu, dar este un instrument puternic nu numai în ameliorarea simptomatică a durerii, ci și în prevenirea bolilor.
Fizioterapia activează procesele biochimice importante în corpul pacientului și ajută la fortificarea sistemului imunitar. Asanarea cu proceduri fizioterapeutice este un proces nedureros și, în general, chiar plăcut.
Clinica Neuromed vă oferă următoarele proceduri: 
Electroforeză – tratarea focarelor de durere prin utilizarea impulsurilor de curent continuu. Medicamentele selectate individual de un fizioterapeut pentru fiecare pacient cu ajutorul unor electrozi speciali pătrund în organism prin piele sau mucoase până la organul bolnav, oferind un efect anestezic și terapeutic. La fel ca miostimularea în estetică corporală, electroforeza declanșează regenerarea celulelor și eliminarea toxinelor din țesuturi, iar ca «bonus» în timpul procedurilor, puteți obține efectul de întinerire ușoară.
Tratament cu ultrasunete – expunerea la căldură cu ajutorul unui aparat special. Domeniul de aplicare – organele interne, afecțiunile articulațiilor și bolile urechii, gâtului, nasului.
Magnetoterapie – tratament cu câmp magnetic alternant. Dispozitivele moderne cu software de calculator monitorizează starea pacientului în regim continuu, astfel încât fizioterapeutul poate elabora programe individuale pentru fiecare pacient. În urma ședințelor de magnetoterapie este eliminată durerea, reglată tensiunea arterială şi normalizată activitatea sistemului nervos vegetativ, sunt îndepărtate inflamațiile și edemele, iar în organism au loc multe schimbări benefice pentru sănătate.

În plus metodele de fizioterapie de mai sus, la Neuromed Sf. Luca se mai practică terapia cu laser, care stimulează recuperarea întregului organism.
Înscrieți-vă pentru o consultație la neurolog la clinica Neuromed Sf. Luca și obțineți informații detaliate și sfaturi profesionale cu privire la tipul de tratament potrivit pentru dvs.

Consultație

Înscrie-te la unul din specialiștii Neuromed

Lasă-ți datele Dvs de contact și în cel mai scurt timp, persoana responsabila va telefona pentru a confirma înscrierea Dvs. la medicul corespunzător.