Kinetoterapeut

Medicii kinetoterapeuți ai Centrului medical Neuromed Sf.Luca tratează prin mișcare, pentru o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. Oferă ajutor în caz de afecțiuni post-traumatice, tulburări neurologice, reabilitare post-chirurgicală.

Kinetoterapeut Ermicei Artiom
Ermicei Artiom Kinetoterapeut Metoda accesibilă și simplă de corectare posturii și de tratare diverse afecțiuni. Programare pentru kinetoterapie la Neuromed Sf.Luca: ☎ +373(69)235-015.
Kinetoterapeut Boboc Valentina
Boboc Valentina Kinetoterapeut Kinetoterapeut profesional la Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed Sf.Luca din Chișinău. Ieftin, eficient, de lungă durată. Înscrieri online și prin telefon +373(69)235-015.
Kinetoterapeut Ionașcu Tatiana
Ionașcu Tatiana Kinetoterapeut La Centrul Medical Neuromed din Chișinău se tratează durerile și restricțiile de mișcare la nivelul articulațiilor, recuperarea după traume, hernii de disc, dureri de spate. Programarea pentru o consultație și tratament la ☎ +373(69)235-015.
Kinetoterapeut, antrenor de pilates Moraru Mircea
Moraru Mircea Kinetoterapeut, antrenor de pilates Antrenamente individuale de pilates cu antrenor profesionist în cadrul clinicii Neuromed Sf.Luca din Chișinău.
Kinetoterapeut Dolbuș Victor
Dolbuș Victor Kinetoterapeut Kinetoterapeut cu experiență la Centrul de Neurologie și Reabilitare Neuromed. Sensibilitate și responsabilitate. Programarea pe neuromed.md online. Sănătatea este mai valoroasă decât bani.