• str. Alba Iulia 5/1 nr.81, Chisinau, Moldova
  • +373 061 083 434
  • Ln-Vn 9:00 -19:00, Sb: 10:00 – 14:00

Vacuum – masaj

Vacuum – masaj
17 May

Vacuum – masaj

Masajul cu vacuum se concentreaza in general pe activarea circulatie limfatice, urmarind nodulii limfatici si obtinand in acelasi timp o mai buna circulatie a sangelui. Masajul este eficient atunci cand ventuzele aluneca in mod repetat spre cel mai apropiat nodul limfatic. Miscarile pot fi in linie dreapta, circulare sau in zig-zag, cu 5 - 6 repetari. Daca se folosesc ventuzele in mod static, tratamentul este precedat si urmat de masaj cu vacuum.

Sedinta de masaj cu vacuum dureaza aproximativ 30 de minute, pe una sau mai multe parti ale corpului. Pacientul trebuie sa fie supus unui tratament de incalzire, inainte de aplicare atratamentului propriu-zis, fie cu ajutorul saunei, fie printr-un masaj de incalzire. Pentru asigurarea confortului in timpului terapiei cu vacuum, muschii si tesutul subcutanat trebuie sa fie incalziti si relaxati. Pentru ca ventuzele sa alunece comod, pielea trebuie sa fie in permanenta lubrificata cu crema sau ulei de masaj, la nevoie reaplicandu-se constant.

DESPRE NOI

Principiul nostru „NU DĂUNA” este preluat din Jurământul lui Hipocrate.Mediici consultanţi ai centrului medical „Neuromed Sf. Luca” sunt cu experienţă vastă în domeniu.